11. marraskuuta 2013

.: Air Wick Black Edition :.

Pääsin mukaan Buzzadorin järjestämään kampanjaan, jossa testissä oli Air Wick Black Edition tuoksukynttilät. Kynttilät luovat mystisen tunnelman asteittain väriä vaihtavalla valollaan, hehkuen sateenkaaren eri väreissä. Eteerisiä öljyjä sisältävistä Black Edition -tuoksukynttilöistä on saatavana kahta tuoksuvaihtoehtoa, Apple & Cinnamon sekä Purple Blackberry Fig.

Omaksi suosikikseni nousi Purple Blackberry Fig (karhunvatukka ja viikuna). Itse lasilyhty ei oikein sovi kotini sisustukseen, mutta eipä tuo takan reunalla haittaa. Tuoksu on niin hurmaava ja pitkäkestoinen, että meillä Black Edition on käytössä joka ilta! Ja jos illalla antaa kynttilän palaa pari tuntia, niin lievä tuoksu leijailee kodissa vielä aamustikin.

Black Edition -kynttilöiden palamisaika on jopa 30 tuntia. Itse lyhty on valmistettu lasista ja se sisältää pariston, joten käytetty tuote on lajiteltava kierrätykseen. Tuoksukynttilät eivät sovellu allergisten tai tuoksuille yliherkkien henkilöiden käyttöön. Niinkuin erään tuttavani päätä alkoi särkeä vaikkei kynttilää ollut vielä edes sytytetty.

Lapset ovat ihastelleet "taikakynttilöitä" ahkerasti. Jännintä on, kun kynttilää sytyttäessä värit alkavat hehkumaan jo ennen kuin sytytyslankaan on osunut tulitikulla viety liekki. Ohessa pieni videopätkä, josta näkee kuinka väri käytännössä vaihtuu. Ihana, eikö!

25. syyskuuta 2013

.: Heinässä heiluvassa - Arvonta :.

Voi miten ihastuinkaan kerta heitolla tähän blogiin: Heinässä heiluvassa

Käykäähän kurkkaamassa ja ihastumassa te muutkin :-)

Blogissa meneillään myös arvonta, joka päättyy 1.10.2013 klo 24.00.

10. kesäkuuta 2013


Oi, ihanaa! Kesä! ....ja rehottavat säärikarvat. Tai ainakin höylää käyttäessä on huomannut, että karvoja saa olla ajelemassa lähes joka toinen päivä jotta kehtaa näyttää säärensä hameissa.

Luottamus kaupan kylmävahaliuskoihin ja kaikenmaailman laadukkainakin mainostettuihin "taikakarvanpoistajiin" oli tyystin mennyt, sillä ne eivät yksinkertaisesti toimineet. Odotukset eivät siis olleet korkealla tämänkään tuotteen kohdalla.

Buzzador-paketti sisälsi siis Veet Easy Wax-setin. Vahaa lämmitettiin sähkökäyttöisellä koneella n.20min (korkeintaan kuitenkin 40min). Vaha levitettiin karvojen kasvusuunnan mukaisesti, ihokarvanpoistoliuska asetettiin vahan päälle, silitettiin hetki ja lopuksi repäistiin karvojen kasvusuunnan vastaiseen suuntaan liuska kerralla irti. Ja mitä ihmettä! Tämähän toimii. Lähes kaikki käsitellyn alueen karvat jäivät liuskaan kiinni. Eikä se tuntunut edes pahalta. Ainut herkempi kohta säärissä oli aivan tuo jalkapöydän yläpuolinen alue, mutta se kirpaisi tosiaan vain sen pienen hetken.

Tulos oli täydellinen (vaikka säärien käsittelyyn menikin reilusti yli tunti aikaa näin aloittelijalta). Aion ehdottomasti käyttää tätä jatkossakin. Etenkin näin kesäaikaan on mukavaa, kun karvat pysyvät pitkään poissa. Ja ennenkaikkea, onhan tämä huomattavasti paljon edullisempi vaihtoehto kuin kauneushoitolassa tehtynä.

25. huhtikuuta 2013

Rakas, minusta on tullut pullukka

Oi voi, niinhän se on, myönnetään. Mahtaako unelmien kroppa olla jo mahdoton toteuttaa luonnollisin keinoin. Ikää ei vielä ole kolmekymmentä, mutta kaksi lasta ovat jättäneet jälkensä..ainakin vyötärönseudulle. Ylipainoa on yli 20kg!

Jo kolmas viikko karkkilakossa, mutta tuloksia ei vain näy -ainakaan vaa'alla. Itseään siinä kiduttaa kun katselee muiden perheenjäsenten herkuttelua.

Onko se sitten sallittua syödä jugurttihedelmiä tai tummaa suklaata...entä jos coca colan sijaan valitseekin makuvettä tai light-limua? Vai onko se vain itsensä huijaamista? Olen antanut itselleni luvan herkutella kahvipöydän antimilla edellä mainittujen herkkujen lisäksi. Taitaa tuo karkkilakko siis olla aivan turhanpäiväinen. Ei tässä ainakaan ylpeä voi olla.

Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelma, on viihdyttävää katsottavaa. Epäilyttävää kuitenkin, että 7 viikossa lähes jokainen kilpailija on karistanut lanteiltaan sen ~15kg. Uskomatonta! TV:ssa se näyttää siltä kuin kipattaisiin vain herkut roskiin ja eletään pelkällä kanalla, riisillä, salaatilla ja vedellä. Sitten laiskanpuoleisesti ulkoillaan ja nostellaan pari kertaa kahvakuulaa.. Voiko se muka olla noi helppoa!?

2. huhtikuuta 2013

Nyt Buzzataan

Hei, olen Buzzador! Tosiaan siis jo muutaman vuoden olen toiminut Buzzadorina. Eli pääsen testaamaan tuotteita täysin ilmaiseksi ja vastineeksi minun pitää vain raportoida kokemuksista.

Nyt sain noin kk sitten kokeilla perheeni kanssa Möllerin Omega-3 Pikkukalat -tuotetta. Paketti näytti tältä:


Päivässä suositeltiin otettavaksi 2 pikkukalaa. Kiva oranssi väri ja hauska muoto hieman nauratti lapsia. Omasta mielestäni tuotteen limaisuus alkoi pitkään käytettynä jo ällöttää. Tuote jakoi perheessämme kuitenkin melkoisesti mielipiteitä.

Ja tällaisia muutoksia Pikkukalat saivat aikaan: Vanhempi poikamme kehui, että on pysynyt tavallista virkeämpänä päivän. Normaalisti kapseleita ja tabletteja karttava poika piti myös näiden mausta ja rakenteesta. Nuorimmainen poika taas sai pitkin hampain syötyä yhden pikkukalan eikä sen jälkeen suostunut toista ottamaan, joten kokeilu jäi varsin lyhyeen. Itse huomasin ensimmäisenä, että vessakäynnit olivat paljon "sutjakkaampia" (jos näin nyt voi sanoa). Vireystasonikin pysyi melko energisenä. Nyt olen ollut noin viikon syömättä Omega-3 -valmistetta ja joka päivä olenkin nyt hyvin väsynyt. Uskon, että tulemme ostamaan näitä meille vielä lisää! :-)

Täältä voit lukea lisää Buzzadorista: http://www.buzzador.com/fi