25. huhtikuuta 2013

Rakas, minusta on tullut pullukka

Oi voi, niinhän se on, myönnetään. Mahtaako unelmien kroppa olla jo mahdoton toteuttaa luonnollisin keinoin. Ikää ei vielä ole kolmekymmentä, mutta kaksi lasta ovat jättäneet jälkensä..ainakin vyötärönseudulle. Ylipainoa on yli 20kg!

Jo kolmas viikko karkkilakossa, mutta tuloksia ei vain näy -ainakaan vaa'alla. Itseään siinä kiduttaa kun katselee muiden perheenjäsenten herkuttelua.

Onko se sitten sallittua syödä jugurttihedelmiä tai tummaa suklaata...entä jos coca colan sijaan valitseekin makuvettä tai light-limua? Vai onko se vain itsensä huijaamista? Olen antanut itselleni luvan herkutella kahvipöydän antimilla edellä mainittujen herkkujen lisäksi. Taitaa tuo karkkilakko siis olla aivan turhanpäiväinen. Ei tässä ainakaan ylpeä voi olla.

Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelma, on viihdyttävää katsottavaa. Epäilyttävää kuitenkin, että 7 viikossa lähes jokainen kilpailija on karistanut lanteiltaan sen ~15kg. Uskomatonta! TV:ssa se näyttää siltä kuin kipattaisiin vain herkut roskiin ja eletään pelkällä kanalla, riisillä, salaatilla ja vedellä. Sitten laiskanpuoleisesti ulkoillaan ja nostellaan pari kertaa kahvakuulaa.. Voiko se muka olla noi helppoa!?

2. huhtikuuta 2013

Nyt Buzzataan

Hei, olen Buzzador! Tosiaan siis jo muutaman vuoden olen toiminut Buzzadorina. Eli pääsen testaamaan tuotteita täysin ilmaiseksi ja vastineeksi minun pitää vain raportoida kokemuksista.

Nyt sain noin kk sitten kokeilla perheeni kanssa Möllerin Omega-3 Pikkukalat -tuotetta. Paketti näytti tältä:


Päivässä suositeltiin otettavaksi 2 pikkukalaa. Kiva oranssi väri ja hauska muoto hieman nauratti lapsia. Omasta mielestäni tuotteen limaisuus alkoi pitkään käytettynä jo ällöttää. Tuote jakoi perheessämme kuitenkin melkoisesti mielipiteitä.

Ja tällaisia muutoksia Pikkukalat saivat aikaan: Vanhempi poikamme kehui, että on pysynyt tavallista virkeämpänä päivän. Normaalisti kapseleita ja tabletteja karttava poika piti myös näiden mausta ja rakenteesta. Nuorimmainen poika taas sai pitkin hampain syötyä yhden pikkukalan eikä sen jälkeen suostunut toista ottamaan, joten kokeilu jäi varsin lyhyeen. Itse huomasin ensimmäisenä, että vessakäynnit olivat paljon "sutjakkaampia" (jos näin nyt voi sanoa). Vireystasonikin pysyi melko energisenä. Nyt olen ollut noin viikon syömättä Omega-3 -valmistetta ja joka päivä olenkin nyt hyvin väsynyt. Uskon, että tulemme ostamaan näitä meille vielä lisää! :-)

Täältä voit lukea lisää Buzzadorista: http://www.buzzador.com/fi