11. marraskuuta 2013

.: Air Wick Black Edition :.

Pääsin mukaan Buzzadorin järjestämään kampanjaan, jossa testissä oli Air Wick Black Edition tuoksukynttilät. Kynttilät luovat mystisen tunnelman asteittain väriä vaihtavalla valollaan, hehkuen sateenkaaren eri väreissä. Eteerisiä öljyjä sisältävistä Black Edition -tuoksukynttilöistä on saatavana kahta tuoksuvaihtoehtoa, Apple & Cinnamon sekä Purple Blackberry Fig.

Omaksi suosikikseni nousi Purple Blackberry Fig (karhunvatukka ja viikuna). Itse lasilyhty ei oikein sovi kotini sisustukseen, mutta eipä tuo takan reunalla haittaa. Tuoksu on niin hurmaava ja pitkäkestoinen, että meillä Black Edition on käytössä joka ilta! Ja jos illalla antaa kynttilän palaa pari tuntia, niin lievä tuoksu leijailee kodissa vielä aamustikin.

Black Edition -kynttilöiden palamisaika on jopa 30 tuntia. Itse lyhty on valmistettu lasista ja se sisältää pariston, joten käytetty tuote on lajiteltava kierrätykseen. Tuoksukynttilät eivät sovellu allergisten tai tuoksuille yliherkkien henkilöiden käyttöön. Niinkuin erään tuttavani päätä alkoi särkeä vaikkei kynttilää ollut vielä edes sytytetty.

Lapset ovat ihastelleet "taikakynttilöitä" ahkerasti. Jännintä on, kun kynttilää sytyttäessä värit alkavat hehkumaan jo ennen kuin sytytyslankaan on osunut tulitikulla viety liekki. Ohessa pieni videopätkä, josta näkee kuinka väri käytännössä vaihtuu. Ihana, eikö!