24. helmikuuta 2014

Repsahdus

Voi ei. Viikonloppuna se sitten tapahtui, nimittäin repsahdus herkkuihin. Kaupasta lähti mukaan Manhattan-sipsipussi ja dippivermeet. Kuitenkin hyvällä omatunnolla mätin herkkua kitaani La-illalla teeveetä töllötellessä. Vasta reilu ½pussia syötyäni aloin potea henkistä ja fyysistä pahaa oloa. Tehtyä kun ei voi muuttaa tekemättömäksi, niin on pakko skarpata alkavalla viikolla. Aloitin viikon siis Go fat go -kotiharjoituksella:

Tehdään kiertoharjoitteluna 2-6 kierrosta. Kierrosten määrää nostetaan lihaskunnon parantuessa. Harjoitus tehdään 2-4 kertaa viikossa. Katsokaa kuvatut kotitreeni ohjeet.


Palautus kierrosten välissä 1-3 min
  • kyykky omalla painolla x 15
  • etunojapunnerrus x 15
  • penkkidippi x 10-15
  • supermies x 10
  • vatsarutistus x 10-15
  • hoover 20-30 sek
Ja on meinaan rankka treeni, varsinkin jos lihaskunto on aivan surkea. Toivottavasti näiden liikkeiden ansiosta pikkuhiljaa sekin paranisi. Nolona pitää myöntää, että syvä etunojapunnerrus ei onnistu sitten alkuunkaan ja hooverissa pysyn vain 10 sek kerrallaan. Kyykkäämisen jälkeen on oikea lonkka alkanut rusahtelemaan. Oonko todella näin rapakunnossa?
 
Pääruokana mulla oli tänään jääsalaattia, kirsikkatomaatteja 6kpl ja 300g kanaa sekä pari teelusikallista 2% rae-juustoa. Juomana vesi.


Virallisesti aloitin projektini Ma 27.1.14
Lahtöpaino tuona päivänä oli 88,8kg

Nyt, kun 4 viikkoa on vierähtänyt Ma 24.2.14
Vaaka näyttää 87kg

Eli paino on pudonnut -1,8kg. En uskalla tästä vielä riemuita, sillä minulla on usean suomalaisen naisen tapaan kuuluisa "jojo-paino". Eli paino saattaa pudota ensin ihan kivasti, mutta sitten kaikki pudotetut kilot hiipii vaivihkaa takaisin -ei kiva.

Mutta, mitä mieltä olette Go fat go -kotiharjoituksesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti