27. helmikuuta 2014

POMPdeLUX SS14

Oon rakastunut -nimittäin POMPdeLUXin uuteen kevät/kesä14 mallistoon. Olin kutsuilla 23.päivä ja pakko myöntää, että ihan pisti hymyilyttämään kun tytöille oli taas niin paljon syötävän suloisia uutuus-vaatteita.

Meillä ei vielä olla päästy käyttämään yhtään kyseisen merkin vaatteita pikkuneidillä, sillä koot ovat alkanee vasta 80cm:stä. Vihdoin tuo koko 80 on ajankohtainen, joten päästään söpöstelemään oikein urakalla. Yksi 86cm fleecetakki tuolla kaapissa jo odottaa käyttäjäänsä, mutta se menee luultavasti vasta syksyllä. Olisi kyllä erittäin upeeta, jos näitä vaatteita alettaisiin valmistaa vielä joskus vauvoille ja aikuisillekin!




Tilaukseen lähti pikkuneitille Badalona Little TUNIC ja molemmille isoveikoille Rolla LS TSHIRT. Kuvat: www.pompdelux.com Pakettia odotellessa




Tässä vielä muita lempivaatteita pikkutytöille kollaasina. Kuvat: www.pompdelux.com


Nyt kun tämä hurmio minua oikein villitsee, niin olenpa tehnyt pari kauppaa myös Facebookin POMPdeLUX-kirpparilla. Niitäkin tässä vielä odotellaan saapuviksi ja niistä sitten ihan oma postaus luvassa. 

2 kommenttia:

  1. En kestä, miten suloisia nuo pikkuisten vaatteet on! Avopuolisoni pikkusisko täytti just vuoden ja on ihanaa, kun hänelle saa ostella kaikkea kivaa :)

    - Jenni
    www.once-real.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään tuli Pompin paketti postissa -ihania ihania ihania! Tuollaisille pikkutytöille on niin paljon kaikenlaista kivaa ja ihanaa olemassa ^_^ En yhtään ihmettele jos tykkäät ostaa kaikkea lahjaksi avopuolison pikkusiskolle :-) Täytyykin tulla kurkistamaan sun blogiisi. Mukavaa alkavaa kevättä sinne!

      Poista