14. maaliskuuta 2014

Naistenpäivä 2014

Myöhästynyttä naistenpäivää kaikille. Naistenpäiväähän voi viettää vaikka joka päivä!

Itse vietin naistenpäivää käymällä kirpparilla, ystäväni luona kahvilla ja toisen ystäväni kanssa Katin Mussukoissa ihastelemassa lastenvaatteita -ja tarvikkeita. Meidän naapurikaupungissa on yksi todella hyvä kirpputori (ks. Friitalan Löytötori. En keksi mitään negatiivista sanottavaa kyseisestä kirpparista :-) Pöytävuokra on 14e/viikko, viikonloppuisin tarjolla ilmaista kahviamehua//keksiä (välillä jopa munkkeja!), hyvä sijainti, mukava henkilökunta, kaikki keksit 1e. Ja tietenkin -kauppa käy! Kävijöitä on niin runsaasti, että välillä parkkipaikkakin on ihan täynnä. Nämä tarttuivat mukaan:


Suloiset H&M hohdokkaat UGG-tyyliset tohvelit (1,50e) ja pajukori (2e).

Maxomorran heppa-mekko tarttui mukaan Katin Mussukoiden naistenpäivän VIP-tilaisuudesta.


Löytöjä: Novastar hame (3e), me&i perhos-mekko (4e) ja froggy-pipo (4,5e).
Seuraavana päivänä sain isännältä vielä iiiiison teelajitelma-paketin lahjaksi Osaapa hänkin välillä yllättää. Pieniä piristyksiä näin arjen keskelle, juuri sitä mitä tällä hetkellä kaipaan.

2 kommenttia:

  1. Voi apua, vähän ihana pipo! :D Liekö väsymys ja kipeys sekottaa päätä, mutta tuo pipo sai minussa hirveästi hilpeyttä aikaan! ^.^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sammakko-pipo on kyllä hauska :D Se on tuota samaista me&i merkkiä, mikä oli siellä Katin Mussukoissakin esittelyssä.

      Poista